Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργισμένος Βελόπουλος με Αλεξοπούλου και Μυλωνάκη: «…ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά…. “σκουπίδια” και ψεύτες»

Οργισμένος Βελόπουλος με Αλεξοπούλου και Μυλωνάκη: «…ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά…. “σκουπίδια” και ψεύτες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου, Αντώνης Μυλωνάκης, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος,

Μέσω των social media απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος μετά τις αποχωρήσεις βουλευτών του κόμματός του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα πάμε μέχρι τέλους».

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση που ελήφθη στην Ελληνική Λύση να μεταφέρει σε άλλες εκλογικές περιφέρειες ορισμένους βουλευτές μετά από δημοσιεύματα που τους ήθελαν να συνομιλούν με τη Νέα Δημοκρατία, έφερε αποχωρήσεις από το κόμμα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, δημοσιεύματα ενέπλεκαν τους βουλευτές Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, Αντώνη Μυλωνάκη και Απόστολο Αβδελά.

Οι τρεις βουλευτές, αν και διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα, παραπέμφθηκαν από το κόμμα Βελόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Η απάντηση μου είναι αρνητική», δήλωσε ο κ. Μυλωνάκης απαντώντας στην απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας να κατέβει σε άλλη εκλογική περιφέρεια, ενώ η κα Αλεξοπούλου σε ανάρτησή της έγραψε:

«Κρατήστε την καρέκλα της Β1 για τους αγαπημένους σας!» και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Αντίθετα, ο Απόστολος Αβδελάς συμμορφώθηκε με την απόφαση του κόμματος.

Η ανάρτηση Βελόπουλου

«Προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά…. “σκουπίδια” και ψεύτες για μια καρέκλα! ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Λ.! ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Σχετικά άρθρα