Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στοιχηματικές εταιρείες για εκλογές: Νίκη ΝΔ με μικρή διαφορά και χαμηλά ποσοστά

Στοιχηματικές εταιρείες για εκλογές: Νίκη ΝΔ με μικρή διαφορά και χαμηλά ποσοστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Κίνημα Αλλαγής, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, Στοιχήματα, ΣΥΡΙΖΑ,

Την δική τους εικόνα για τις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες «προβλέποντας» νίκη της ΝΔ με μικρή διαφορά κοντά στο 3% και ποσοστό που αποκλείει την αυτοδυναμία.

Για παράδειγμα μεγάλη στοιχηματική «προβλέπει» νίκη της ΝΔ με διαφορά 3,25% από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ, είσοδο στη Βουλή τουλάχιστον 6 κομμάτων.

Αναλυτικότερα σχετικά με τη διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έχει τεθεί ως όριο στοιχηματισμού το 3,25%.

Εάν κάποιος επιθυμεί να ποντάρει πως η Νέα Δημοκρατία θα έχει διαφορά μεγαλύτερη του 3,25% μπορεί να το κάνει με απόδοση 1.80 ενώ εάν θέλει να ποντάρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να ψαλιδίσει τη διαφορά σε μικρότερο του 3,25% ποσοστό ή και να περάσει μπροστά μπορεί να το κάνει με απόδοση 1.95.

Για τα ποσοστά που θα λάβει το κάθε κόμμα έχουν μπει οριακά ποσοστά στο 32,75% για τη ΝΔ και στο 29,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσοι επιθυμούν να ποντάρουν στο ότι η Νέα Δημοκρατία θα λάβει ποσοστό μεγαλύτερο του 32,75% μπορούν να το κάνουν με απόδοση 1.87 ενώ ακριβώς ίδια είναι η απόδοση και για τον στοιχηματισμό σε ποσοστό μικρότερο του 32,75% για το κυβερνών κόμμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό ως όριο στοιχηματισμού, καθώς όσοι επιθυμούν να ποντάρουν στο ότι θα λάβει ποσοστό μεγαλύτερο του 29,50% μπορούν να το κάνουν με απόδοση 1.87%, ενώ η ίδια απόδοση προσφέρεται και σε όσους θέλουν να στοιχηματίσουν σε ποσοστό μικρότερο του 29,50%.

Το ποσοστό που αυτή τη στιγμή τίθεται ως όριο στοιχηματισμού για το ΠΑΣΟΚ είναι το 9,75%, με την απόδοση για υψηλότερο ποσοστό να είναι αισθητά μικρότερη από εκείνη για χαμηλότερο, καθώς για το over 9,75% δίνεται απόδοση 1.45% ενώ για το under 3,95%.

Η προαναφερόμενη στοιχηματική εταιρεία δίνει την απόδοση για την πρωτιά της ΝΔ στο 1.60 και του ΣΥΡΙΖΑ στο 6.00.

Στην ίδια εταιρεία, το να μπουν έξι ή και περισσότερα στη νέα βουλή δίνει απόδοση μόλις 1.16, ενώ όποιος επιθυμεί να ποντάρει στο ότι η σύνθεση του κοινοβουλίου μετά τις προσεχείς εκλογές θα αποτελείται από 5 ή και λιγότερα κόμματα μπορεί να το κάνει με απόδοση 4.70.

Σχετικά άρθρα