Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελένη Χρονοπούλου: Δύο μηνύσεις έχει καταθέσει σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Ελένη Χρονοπούλου: Δύο μηνύσεις έχει καταθέσει σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Γεωργούλης, Βέλγιο, Βιασμός, Ελένη Χρονοπούλου, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, Σεξουαλική Κακοποίηση, ΣΥΡΙΖΑ,

Η Ελένη Χρονοπούλου κινήθηκε προσεκτικά σε δύο μέτωπα, προκειμένου να «δέσει» τις κατηγορίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και κατέθεσε δύο μηνύσεις, μία για βιασμό και μία για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με το Star, αυτό έγινε δεδομένου ότι ο βιασμός είναι ένα αδίκημα που είναι δύσκολο να αποδειχθεί και η καταγγέλλουσα θέλησε να κάνει και δεύτερη μήνυση ξεχωριστή για να μην καταρριφθεί και το αδίκημα του ξυλοδαρμού.

Όλα έχουν γίνει όπως προβλέπει το βελγικό Δίκαιο, καθώς η καταγγέλλουσα φέρεται να έλαβε οδηγίες από ειδικούς και από μία οργάνωση κακοποιημένων γυναικών.

Οι δικηγόροι του Αλέξη Γεωργούλη περιμένουν τώρα την έγγραφη ειδοποίηση για την ημερομηνία που θα δώσει τις εξηγήσεις του.

To ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μετέδωσε ακόμη ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του ευρωβουλευτή μόλις έμαθε για την καταγγελία .

«”Πάω να ενημερώσω τη μάνα μου μην πάθει τίποτα, μην μάθει από την τηλεόραση αυτό που θα ακούσει”.

»Ούτε και αυτός ήξερε τι γίνεται. Ήταν αναστατωμένος βέβαια» δήλωσε ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη, Γρηγόρης Καλλάγιας.

Σχετικά άρθρα