Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρουφάκης: Δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε και ανοχή σε κανένα κόμμα μετεκλογικά

Βαρουφάκης: Δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε και ανοχή σε κανένα κόμμα μετεκλογικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, Δωδεκάνησα, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Ελληνικά Νησιά, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025, Νέα Δημοκρατία, Ρόδος, ΣΥΡΙΖΑ,

Επίσκεψη στο νησί της Ρόδου πραγματοποιεί σήμερα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος το βράδυ θα μιλήσει σε φίλους και υποστηρικτές του κόμματος του, στην πλατεία Κύπρου, στο κέντρο της πόλης.

«Το MέΡΑ25 είναι ταμένο στον αγώνα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη», η οποία αποτελεί «μια θλιβερή ΑΕ» δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο της Ρόδου επισημαίνοντας ότι είναι επίσης ταμένο «στον αγώνα να καταπολεμηθούν τα αίτια που έφεραν την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, που δεν είναι άλλα από τα μνημόνια με αριστερό πρόσημο του κ. Τσίπρα».

Ερωτηθείς σχετικά με την πιθανότητα μετεκλογικών συνεργασιών, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι το ΜέΡΑ25 δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε και ανοχή σε κανένα κόμμα μετεκλογικά, από τη στιγμή που δεν έχει γίνει διάλογος προεκλογικά για να διαπιστωθούν τα σημεία σύγκλισης ή οι διαφωνίες.

Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας, τόνισε ότι υπάρχει έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών που είχε παρατηρηθεί ξανά την περίοδο 2005-2008 την οποία ακολούθησαν τα μνημόνια και ότι οι ροές ξένων χρημάτων για επενδύσεις στην Ελλάδα, έχουν πράγματι αυξηθεί σε ένα βαθμό.

Ωστόσο, πρόσθεσε, τα χρήματα αυτά δεν έρχονται στη χώρα για να δημιουργηθούν παραγωγικές επενδύσεις, αλλά για να αγοραστούν τα κόκκινα δάνεια των πολιτών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε αναφορά, στην πορεία της τουριστικής σεζόν, μίλησε για την μονοκαλλιέργεια του τουρισμού στη Ρόδο και υποσχέθηκε ότι το ΜέΡΑ25 θα συνεχίσει να καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις για τα θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία.

Επίσης αναφέρθηκε στη σημερινή μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου.

Σχετικά άρθρα