Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλέξης Γεωργούλης – Η δικηγόρος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε πάει με τραύματα σε φαρμακείο

Αλέξης Γεωργούλης – Η δικηγόρος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε πάει με τραύματα σε φαρμακείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Γεωργούλης, Βέλγιο, Ελένη Χρονοπούλου, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία βγαίνουν σιγά σιγά στο φως για την υπόθεση Γεωργούλη που έσκασε σαν βόμβα με την καταγγελία εναντίον του ευρωβουλευτή και γνωστού ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από την δικηγόρο.

Η κατακριτέα πράξη από τον Γεωργούλη φέρεται να έγινε το 2020 με το θύμα να απευθύνεται για την περιποίηση των τραυμάτων σε φαρμακείο, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αστυνομικός συντάκτης στο Βήμα και στα ΝΕΑ.

Η φαρμακοποιός ήταν εκείνη που την προέτρεψε να απευθυνθεί σε ιατροδικαστή, πράγμα που το θύμα έπραξε με τις πληροφορίες να θέλουν την ύπαρξη ιατροδικαστικής έκθεσης που μιλά μεταξύ άλλων για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν…

Το καθοριστικό γεγονός που διέλυσε κάθε ενδοιασμό και δεύτερη σκέψη για καταγγελία της καταδικαστέας συμπεριφοράς του Αλέξη Γεωργούλη από την δικηγόρο, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήταν όταν το φθινόπωρο του 2020 τον είδε να συμμετέχει σε καμπάνια κατά της βίας των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας.

Θεωρώντας προφανώς την πράξη αυτή μνημείο κυνισμού και υποκρισίας προχώρησε στην καταγγελία εναντίον του, η οποία ερευνάται από τις βελγικές Αρχές εδώ και τρία χρόνια και μόλις χθες έγινε ευρέως γνωστή με την παραγγελία της βελγικής εισαγγελίας για άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη.

Φήμες προς διερεύνηση

Με τα κόμματα -το καθένα για τους δικούς του λόγους- να έχουν εξαπολύσει τα «λαγωνικά» και τους ντετέκτιβ στις Βρυξέλλες για να συγκεντρώσουν στοιχεία και να διαλευκάνουν τη σοβαρή αυτή υπόθεση, συνεχώς προστίθενται στοιχεία.

Επικαλούμενος πληροφορίες από κομματικά επιτελεία ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε και για τη δεύτερη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να υπάρχει κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

Σχετικά άρθρα