Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε κληθεί για εξηγήσεις, λέει ο Κούλογλου και αρνήθηκε κατηγορηματικά

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε κληθεί για εξηγήσεις, λέει ο Κούλογλου και αρνήθηκε κατηγορηματικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Γεωργούλης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ελένη Χρονοπούλου, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νίκος Βούτσης, Προοδευτική Συμμαχία, Σεξουαλική Παρενόχληση, Στέλιος Κούλογλου, ΣΥΡΙΖΑ,

Στο θέμα της καταγγελίας εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη για παρενόχληση αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο θέμα της απομάκρυνσης του κ. Γεωργούλη μετά την έρευνα και τις καταγγελίες σε βάρος του.

«Υπήρχαν φήμες απροσδιόριστες και για το λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης κλήθηκε αρμοδίως για να απαντήσει αν υπήρχε κάτι και το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», είπε ο κ Κούλογλου.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Κούλογλου, ο συνάδελφος του είχε κληθεί από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Παπαδημούλη, όταν υπήρξαν αυτές οι φήμες, πριν από περίπου 2 χρόνια και τις είχε διαψεύσει.

Όπως ακόμα είπε ο κ. Κούλογλου, δεν είχε μιλήσει με τον Αλέξη Γεωργούλη για το θέμα.

Μας προβληματίζει η καταγγελία λέει ο Βούτσης

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, τονίζοντας ότι οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά α πρέπει να αντιμετωπίζεται σοβαρά και έχει αυτόνομη διάσταση.

«Με αυτή την έννοια μας προβληματίζει αυτή η καταγγελία και νομίζω ότι και το δικαστικό ρεπορτάζ και η δημόσια τοποθέτηση όσων έχουν εμπλακεί, και του κυρίου Γεωργούλη θα φωτίσουν τα γεγονότα» είπε για να προσθέσει.

«Σε κάθε περίπτωση είμαστε ξεκάθαρα κατ’ αρχήν από την πλευρά των γυναικών που στο πλαίσιο του #ΜeΤoo καταγγέλλουν τέτοιες βίαιες και αποκρουστικές συμπεριφορές.

»Τώρα, το αν αυτές αφορούν την περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη, θα το δει η Δικαιοσύνη» σημείωσε ακόμη.

Σχετικά άρθρα