Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις που πριν μπει στην πολιτική είχε την «αρχαία Ελλάδα» τώρα ζητά από τον Τσίπρα «ομολογία πίστεως»

Ο Άδωνις που πριν μπει στην πολιτική είχε την «αρχαία Ελλάδα» τώρα ζητά από τον Τσίπρα «ομολογία πίστεως»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Πάσχα, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Ο Άδωνις με «μπλε» σηματάκι στο Twitter πλέον μπορεί να γράφει περισσότερα. Εκτός των συνηθισμένων λαϊκισμών και παραληρημάτων του, ημέρες σαν του Πάσχα δεν ξεχνά να δηλώνει και πιστός, αφοσιωμένος, ένθερμος χριστιανός. Καλά κάνει αν θεωρεί ότι οι χριστιανοί είναι σαν τον Άδωνι.

Δεν του αρκεί όμως να επιδεικνύει την πίστη του, ζητά, ως άλλος ιεροεξεταστής του μεσαίωνα, ομολογία πίστεως από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ποιος, ο Άδωνις που πριν ασχοληθεί με την πολιτική έκανε «καριέρα» με την αρχαία Ελλάδα.

Δηλαδή, ακόμα πουλά «αρχαία Ελλάδα», είναι εξάλλου οικογενειακή η επιχείρηση.

Λοιπόν Άδωνι, για να τα πάμε καλά, κομμένες οι χριστανοϋστερίες και πολιτεύσου ως δυτικός κοσμικός πολιτικός εάν μπορείς γιατί αλλιώς, να το ξέρεις, υπάρχει πολύς κόσμος που θυμάται. Μέτρο Άδωνι, μέτρο, τόσα βιβλία διάβασες το μέτρο δεν το έμαθες.

Τίποτα δεν διδάχθηκες από τους Έλληνες Άδωνι.

Κι ένα τελευταίο Άδωνι: Τελικά ο κορωνοϊός κολλάει από τη θεία κοινωνία ή όχι; Πρόσεξε καλά τι θα απαντήσεις διότι είναι οι νεκροί είναι δεκάδες χιλιάδες και κάτι ψεκασμένοι κήρυκες δεισιδαιμονιών συνέβαλαν στο πλήθος των θανάτων.

Διαβάστε τι έγραψε ο αθεόφοβος:

«Κάθε φορά που ένας από εμάς, που δηλώνουμε ΧΟ αναρτούμε φωτό από κάποια θρησκευτική τελετή, αμέσως διάφοροι της Αριστεράς μας κατηγορούν για υποκρισία και πολιτική εκμετάλλευση.

»Όμως το να προβάλει ένας Χριστιανός Ορθόδοξος την Πίστη του, όχι μόνον δεν είναι υποκρισία αλλά Ομολογία Πίστης.

»Όταν όμως το κάνει ένας δηλωμένος άθεος και μάλιστα 50 μέρες προ των Εκλογών; Και για να μήν παρεξηγηθώ, εάν ο @atsipras πει τώρα ότι πλέον Πιστεύει στον Χριστό, τότε πρώτος εγώ θα χαρώ για μία χαμένη Ψυχή που επέστρεψε στο Σώμα της Εκκλησίας μας, εάν όμως παραμένει άθεος, τότε τί νόημα έχει να ανάβει κεριά ή να πηγαίνει στον Επιτάφιο;

»Μόνον ως χλευασμός της Πίστης μας μπορεί να εκληφθεί. Σας αφήνω λοιπόν να διαλέξετε τί από τα δύο συμβαίνει με τον κ. Τσίπρα… καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!».

Σχετικά άρθρα