Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Qatargate: Ελεύθερος και ο Ταραμπέλα – Μόνο η Καϊλή παραμένει στη φυλακή

Qatargate: Ελεύθερος και ο Ταραμπέλα – Μόνο η Καϊλή παραμένει στη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Βρυξέλλες, Διαφθορά, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κατάρ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Χρηματισμός,

Την έξοδο από τη φυλακή βλέπει και ο ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα ο οποίος παρέμενε υπό κράτηση από τον περασμένο Φεβρουάριο για την υπόθεση Qatargate, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας των Βρυξελλών.

Ειδικότερα, μετά τους Παντσέρι και Τζόρτζι, αποφυλακίζεται υπό ηλεκτρονική επιτήρηση και ο Μαρκ Ταραμπέλα και πλέον στις φυλακές παραμένει μόνο η Εύα Καϊλή, η οποία αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις 13 Απριλίου.

«Μόλις μάθαμε με ανακούφιση την επικείμενη απελευθέρωση του Μαρκ Ταραμπέλλα» αναφέρει η ανακοίνωση της πλευράς του ευρωβουλευτή προσθέτοντας ότι παραμένει στη διάθεση των Αρχών εάν χρειαστούν επιπλέον πληροφορίες.

Παράλληλα, επισημαίνεται από την πλευρά του ότι «ισχυριζόταν πάντα ότι είναι αθώος», καθώς και ότι «δεν είχε λάβει ποτέ χρήματα ή δώρα σε αντάλλαγμα για τις απόψεις του».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εκτιμά ότι η απόφαση για να βγει υπό ηλεκτρονική επιτήρηση ο Μαρκ Ταραμπέλλα μπορεί να διαδραματίσει ρόλο και όσον αφορά στην απόφαση για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή η ακρόαση της οποίας θα λάβει χώρα την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου.

Μιλώντας μέσα από την φυλακή στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η Εύα Καϊλή δηλώνει για ακόμα μία φορά ότι αισθάνεται αδικημένη και ότι δεν πρόκειται να ομολογήσει αδικήματα που δεν έχει διαπράξει.

«Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει, ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα