Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς αγόρασε ο Μητσοτάκης σπίτι στο Λυκαβηττό σε τιμή κάτω της αντικειμενικής αξίας;

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς αγόρασε ο Μητσοτάκης σπίτι στο Λυκαβηττό σε τιμή κάτω της αντικειμενικής αξίας;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντικειμενικές Αξίες, Γιάννης Ραγκούσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λυκαβηττός, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Στην ακίνητη περιουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως απάντηση στα «fake news», που στοχοποιούν τον Γιάννη Ραγκούση.

Απαντώντας στις προκλήσεις της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, διερωτάται: «πώς αγόρασε ο Μητσοτάκης σπίτι στο Λυκαβηττό σε τιμή κάτω της αντικειμενικής αξίας;» και προσθέτει: «Θα μιλήσουμε προγραμματικά ή επιμένει η ΝΔ για σύγκρουση σε αυτήν την ατζέντα;».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Εδώ και δέκα μέρες ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ αναπαράγει διαρκώς fake news και στοχοποιεί τον Γιάννη Ραγκούση με στόχο να δημιουργήσει την εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι.

»Τελικά όσο και να προσπαθούν είναι εξαιρετικά δύσκολο να πείσουν. Ο κος Μητσοτάκης αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του.

»Το βεβαιώνει εκ νέου το σημερινό πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας που αποδεικνύει ότι αγόρασε την υπερπολυτελή κατοικία 240 τ.μ. στον πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας στο Λυκαβηττό, σε τιμή μικρότερη από την αντικειμενική της αξία και υποπολλαπλάσια της εμπορικής της αξίας.

«Η βίλα μεσοτοιχία με του Χριστοφοράκου στην Τήνο, το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι που είχε κρυφτεί για σειρά ετών σε offshore, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, το σπίτι στο Λυκαβηττό… Έχουμε χάσει το μέτρημα.

»Αλήθεια τώρα, η ΝΔ επιμένει να συγκρουστούμε σε αυτή την ατζέντα ή μήπως να μιλήσουμε για πολιτικά προγράμματα;​».

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία»

Σχετικά άρθρα