Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Γιάννης Ραγκούσης

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Γιάννης Ραγκούσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ραγκούσης, Ελληνικά Νησιά, Κυκλάδες, Νησιά Αιγαίου, Πάρος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τις αναφορές για το σπίτι του στην Πάρο αλλά και την «εισβολή αγνώστων δραστών» την οποία καταγγέλλει.

«Η απάντηση του πρώην Υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης!» αναφέρεται σε ανακοίνωση των νομικών παραστατών του, Θεόδωρου Μαντά και Ευάγγελου Γεωργακόπουλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «ο κ. Ιωάννης Ραγκούσης, Βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά και πρώην Υπουργός, ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στις δικηγορικές εταιρίες «Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες» και «Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες».

«Έχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην Υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντάς βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων» τονίζεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει αναφέροντας:

«Η απάντηση του πρώην Υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης!».

Σχετικά άρθρα