Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδημούλης σε Θεοδωρικάκο: Ρώτα τον Μαργαρίτη Σχοινά και το ΕΛΚ (Δεξιά) γιατί λένε «όχι» στον φράχτη στον Έβρο

Παπαδημούλης σε Θεοδωρικάκο: Ρώτα τον Μαργαρίτη Σχοινά και το ΕΛΚ (Δεξιά) γιατί λένε «όχι» στον φράχτη στον Έβρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Λαθρομετανάστες, Μαργαρίτης Σχοινάς, Μετανάστες, Προοδευτική Συμμαχία, Πρόσφυγες, ΣΥΡΙΖΑ, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Να ρωτήσει τον Μαργαρίτη Σχοινά για τη στάση της Κομισιόν αλλά και το ΕΛΚ γιατί λένε «όχι» στην χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά κονδύλια φραχτών στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, καλεί τον Τάκη Θεοδωρικάκο ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τη θρασύτατη επίθεση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στον ίδιο.

«Αντί ο κ. Θεοδωρικάκος να συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ και να ζητά τη διαγραφή μου, ας ρωτήσει τον κ. Σχοινά γιατί η Κομισιόν απορρίπτει το αίτημα Μητσοτάκη-Μελόνι για κοινοτική χρηματοδότηση για κατασκευή φραχτών!» είναι η αποστομωτική απάντηση του Δημήτρη Παπαδημούλη μέσω Twitter στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος έκανε ότι δεν κατάλαβε το νέο «χαστούκι», αυτή τη φορά από το Ευρωκοινοβούλιο.

«Ας απαντήσει γιατί το ΕΛΚ ψήφισε έκθεση, που ζητά ακριβώς το ίδιο!» συμπληρώνει με νόημα ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σημειώνεται ότι μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Πέμπτη (30/3) ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσωπικά στον Δημήτρη Παπαδημούλη για την υπεράσπιση του Διεθνούς Δικαίου και τα δικαιώματα των προσφύγων, τους οποίους για μία ακόμη φορά χαρακτήρισε «παράνομους».

«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τη στάση του κ. Παπαδημούλη παίρνει μια απαράδεκτη θέση σε ένα κρίσιμο θέμα για την ασφάλεια και απλώς είναι σταθεροί στη λογική ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα και η στεριά είναι ξέφραγο αμπέλι», τόνισε και κατέληξε «έπρεπε να εκδιωχθεί ο κ. Παπαδημούλης και αν δεν το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με αυτήν τη θέση».

Σχετικά άρθρα