Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαφαζάνης: Χρειάζεται ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο

Λαφαζάνης: Χρειάζεται ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Πλημμύρες, ΣΥΡΙΖΑ,

Χρειάζεται άμεσα να εκπονηθεί μελέτη και να κατασκευασθεί εδώ και τώρα ένα μεγάλο και αποτελεσματικό αντιπλημμυρικό έργο που θα προστατεύσει και θα θωρακίσει την περιοχή, πριν θρηνήσουμε θύματα, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης επικεφαλής μεγάλου κλιμακίου στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε το Σάββατο τη βαρύτατα πληγείσα από τις πλημμύρες περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς (Άγιοι Ανάργυροι), όπου είχε επί τόπου ενημέρωση και τη συζήτηση με τους πληγέντες.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την παρακάτω δήλωση:

“Όπως βλέπετε η περιοχή αυτή έχει υποστεί από την πλημμύρα πολύ μεγάλες καταστροφές σε σπίτια, σε μαγαζιά και αυτοκίνητα. Οι καταστροφές σε πολλές περιπτώσεις είναι, μάλιστα, ολοκληρωτικές, με ανθρώπους και οικογένειες να έχουν χάσει πλήρως την περιουσία τους και την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Δυστυχώς, οι τραγωδίες με τις πλημμύρες σε αυτήν την περιοχή δεν είναι συγκυριακό αλλά διαχρονικό φαινόμενο. Η περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς έχει πληγεί πολλές φορές στο παρελθόν. Οι άνθρωποι εδώ ζουν με τον εφιάλτη των δυνατών βροχοπτώσεων.

Η πολιτική ολιγωρία και η ανευθυνότητα δεν μπορεί να συνεχιστούν άλλο.

Και ασφαλώς χρειάζεται πάραυτα, χωρίς καμία καθυστέρηση, να καταγραφούν τις αμέσως επόμενες μέρες οι ζημιές και να αποζημιωθούν πλήρως, χωρίς γραφειοκρατικούς δαιδάλους, όλοι ανεξαιρέτως οι πληγέντες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την ερχόμενη βδομάδα το πρόβλημα στη Βουλή”.

<--OPaP--> <--OPaP-->

Σχετικά άρθρα