Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο βουλευτής Καππάτος της ΝΔ κυνηγά ανήμπορους δανειολήπτες

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο βουλευτής Καππάτος της ΝΔ κυνηγά ανήμπορους δανειολήπτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δάνεια, Κόκκινα Δάνεια, Νέα Δημοκρατία, Παναγής Καππάτος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τράπεζες,

Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για τη δράση του βουλευτή Κεφαλλονιάς της ΝΔ, Παναγή Καππάτου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με την εφημερία «Δημοκρατία», το 2020 ο γαλάζιος βουλευτής, εκπροσώπησε στο δικαστήριο τράπεζα σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης, που αποδεδειγμένα αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειο της.

Η αποκάλυψη αυτή, σημειώνει το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έρχεται τρεις ημέρες μετά την άλλη αποκάλυψη ότι το 2021 εκπροσώπησε fund σε άλλη αντίστοιχη περίπτωση.

Και ποιος ξέρει πόσες ακόμη περιπτώσεις υπάρχουν.

«Αυτή είναι η ΝΔ: Υπουργοί όπως ο κ. Παπαθανάσης «καθαρίζουν» με 50.000 ευρώ για χρέη 2 εκ. και βουλευτές όπως ο κ. Καππάτος κυνηγούν ανελέητα στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Νέα αποκάλυψη για τον Καππάτο της ΝΔ: κυνηγά στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες.

»Οι αποκαλύψεις για την δράση του βουλευτή Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτου συνεχίζονται.

»Όπως αποκαλύπτει σήμερα η “Δημοκρατία”, το 2020 εκπροσώπησε στο δικαστήριο τράπεζα σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης, που αποδεδειγμένα αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειο της.

»Η αποκάλυψη αυτή έρχεται τρεις ημέρες μετά την άλλη αποκάλυψη ότι το 2021 εκπροσώπησε fund σε άλλη αντίστοιχη περίπτωση. Και ποιος ξέρει πόσες ακόμη περιπτώσεις υπάρχουν.

»Αυτή είναι η ΝΔ: Υπουργοί όπως ο κ. Παπαθανάσης “καθαρίζουν” με 50.000 ευρώ για χρέη 2 εκ. και βουλευτές όπως ο κ. Καππάτος κυνηγούν ανελέητα στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες».

Σχετικά άρθρα