Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θίασος! Ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει εκλογές μέσα από την εκπομπή του Σταύρου

Θίασος! Ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει εκλογές μέσα από την εκπομπή του Σταύρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Σταύρος Θεοδωράκης,

Με διαρροές το Μέγαρο Μαξίμου προαναγγέλλει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη θα αναγγείλει προσφυγή στις κάλπες τον Μάιο.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για νέα παιχνίδια του πρωθυπουργού, καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ, θα πει ότι οι εκλογές θα γίνουν μέσα τον Μάιο, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν οι κάλπες θα στηθούν στις 21 ή στις 28 Μαΐου.

Το βασικό σενάριο του Μαξίμου είναι ότι οι πρώτες εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου, και η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στο Mega κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει τα παιχνίδια με τις εκλογές.

«Κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός οφείλει πιστεύω να μας πει ποια ημερομηνία μέσα στον Μάιο, ποια Κυριακή μέσα στον Μάιο θα έχουμε εκλογές.

»Και οφείλει να το πει αυτό, διότι αυτό το παιχνίδι με την πιο σημαντική διαδικασία της δημοκρατίας πρέπει να σταματήσει.

»Κατανοώ απολύτως, είχε έναν σχεδιασμό από ό,τι καταλαβαίνω εσείς το λέγατε οι δημοσιογράφοι για τις 9 Απριλίου, κατανοώ απολύτως ότι δεν μπορεί να γίνει σε αυτό το κλίμα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:

«Αλλά η όποια συζήτηση ότι θα γίνουν εκλογές τον Ιούλιο, θα γίνουν εκλογές τον Αύγουστο είναι νομίζω ντροπιαστική για τη δημοκρατία μας.

»Εδώ η Τουρκία ξέρει τρεις μήνες τώρα -η Τουρκία του Ερντογάν- ότι θα γίνουν εκλογές 14 Μαΐου».

Σχετικά άρθρα