Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισχυρό «αντιμητσοτακικό ρεύμα» στην κοινωνία

Ισχυρό «αντιμητσοτακικό ρεύμα» στην κοινωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Πηγή σοβαρής ανησυχίας για το κυβερνητικό στρατόπεδο αποτελεί το εύρημα της Metron Analysis που κατέδειξε ότι στην ερώτηση «αν θα πρέπει να επιλέξουμε συνέχεια ή αλλαγή στις επόμενες εκλογές» το 63% απαντάει «αλλαγή», ενώ το 32% θέλει «συνέχεια», γράφει η «Αυγή».

Βουλευτές της Ν.Δ., πίσω από αυτά τα στοιχεία, διακρίνουν τη δυναμική που ενδέχεται να περικλείει το αίτημα για προοδευτική διακυβέρνηση, χωρίς να κρύβουν την ανησυχία τους για πλήρη ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών στις επόμενες δημοσκοπήσεις.

Οι ίδιοι κύκλοι προειδοποιούν ότι το έντονο αντικυβερνητικό πνεύμα που επικρατεί στους δρόμους -με τις συχνές κινητοποιήσεις- ενδέχεται να τροφοδοτήσει στην κάλπη τη μόνη ρεαλιστική κυβερνητική εναλλακτική ενάντια στη Ν.Δ.

«Πολλοί θα ψηφίσουν με πρόταγμα να φύγει ο Μητσοτάκης» τονίζει στην «ΑΥΓΗ της Κυριακής» πρώην υπουργός της Ν.Δ., χωρίς να υποτιμά και τις προειδοποιήσεις περί ενίσχυσης της αποχής και της «αντισυστημικής» ψήφου.

Κάνει λόγο δε «για ισχυρό αντιμητσοτακικό -και όχι αντιδεξιό- ρεύμα» που επικρατεί στην κοινωνία, εξηγώντας ότι η αστυνομική βία κατά των νέων αποτελεί απόρροια του τρόμου του Μαξίμου «μπροστά σε ένα νέο κίνημα Αγανακτισμένων».

Σχετικά άρθρα