Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε πανικό η ΝΔ από την παραμονή Πολάκη στα ψηφοδέλτια: Δεν πήρε πίσω τις «αθλιότητες» για τους «Πορτοσάλτηδες»

Σε πανικό η ΝΔ από την παραμονή Πολάκη στα ψηφοδέλτια: Δεν πήρε πίσω τις «αθλιότητες» για τους «Πορτοσάλτηδες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Στο «κόκκινο» ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο μετά την ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «πολακισμό ταυτισμένο με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα», επισημαίνοντας ότι ο βουλευτής από την Κρήτη δεν έχει πάρει πίσω «τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές».

Προφανώς η Νέα Δημοκρατία θέλει να ζητήσει ο Πολάκης συγγνώμη από τους Πορτοσάλτηδες;

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ότι ο “πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα.

»Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές.

»Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση.

»Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», καταλήγει το κόμμα που χρωστά 400 εκατ. ευρώ στις τράπεζες και ευθύνεται για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Το κόμμα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Σχετικά άρθρα