Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκδίδεται από την Τουρκία ο φυλακισμένος πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού – Μίλησαν Δένδιας και Μεβλούτ

Εκδίδεται από την Τουρκία ο φυλακισμένος πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού – Μίλησαν Δένδιας και Μεβλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκτροχιασμός Τρένου, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νίκος Δένδιας, Τέμπη, Τουρκία, Τρένο, Υπουργείο Εξωτερικών,

Τηλεφώνημα από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δέχτηκε νωρίτερα την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Τσαβούσογλου «τον ενημέρωσε για τη θετική έκβαση του ελληνικού αιτήματος για την έκδοση στην Ελλάδα Έλληνα πολίτη, πατέρα ενός από τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη».

«Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό του για τη θετική και άμεση απάντηση της Τουρκίας.

»Η σχετική απόφαση υπογράφηκε από τον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης», αναφέρεται σε ανάρτηση του Έλληνα ΥΠΕΞ στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής είχαν αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα για τη μεταφορά στην Ελλάδα του πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Δημήτρη Ναλμπάντης, πατέρας του αδικοχαμένου μηχανοδηγού εξέτιε ποινή σε τουρκική φυλακή και επρόκειτο να αποφυλακιστεί το Πάσχα.

Η οικογένειά του, ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών ώστε ο πατέρας να μπορέσει να παραβρεθεί στην κηδεία του παιδιού του.

Σχετικά άρθρα