Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ανήξερος» για τα χάλια των σιδηροδρόμων ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με τον Οικονόμου

«Ανήξερος» για τα χάλια των σιδηροδρόμων ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με τον Οικονόμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Οικονόμου, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΟΣΕ - Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος, Τέμπη, Τρένο,

«Ανήξερος» και για τα χάλια των σιδηροδρόμων ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σε μια νέα απέλπιδα να δικαιολογήσει τον πρωθυπουργό ο κ. Οικονόμου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μιλώντας για το τραγικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι η αλληλουχία σφαλμάτων που έγινε εκείνο το βράδυ.

»Δεν είναι η μόνη αιτία του δυστυχήματος.

»Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι ούτε θέλουμε, ούτε μπορούμε, ούτε πρέπει να κρυφτούμε πίσω από αυτά», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι με αυτού του είδους τις συμπεριφορές, τις παθογένειες και τις νοοτροπίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάχεται όχι από την πρώτη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός, αλλά από την πρώτη στιγμή που μπήκε σε κυβέρνηση ως υπουργός.

»Προφανώς και όφειλαν να ήξεραν αυτό το μπάχαλο, το χάος, σε ό,τι αφορά τη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού, στον ΟΣΕ.

»Είναι σαφές ότι η εικόνα αυτής της διάλυσης, που αναδείχθηκε μέσα από το δυστύχημα με τον πιο τραγικό τρόπο, σε επίπεδο κυβέρνησης δεν είχε φτάσει ποτέ.

»Προφανώς σε επίπεδο πρωθυπουργού, η εικόνα αυτή δεν είχε φτάσει» υποστήριξε σε μια προσπάθεια να βγάλει έξω από το κάδρο των ευθυνών τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχετικά άρθρα