Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρουφάκης: Ο Θεοδωρικάκος «κάνει» τον ανακριτή και τον εισαγγελέα – Είδα ποιος με τραυμάτισε

Βαρουφάκης: Ο Θεοδωρικάκος «κάνει» τον ανακριτή και τον εισαγγελέα – Είδα ποιος με τραυμάτισε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Γιάνης Βαρουφάκης, Εξάρχεια, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος,

«Σήμερα ελπίζω να καταθέσω στον ανακριτή. Θα περιμένω να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά θα τοποθετηθώ» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τους ανθρώπους στον Ευαγγελισμό, ήταν εξαιρετικοί, τους αξίζουν συγχαρητήρια και στήριξη από όλους μας» πρόσθεσε.

«Ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε.

»Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να πω ότι δεν ήταν 17χρονος.

»Ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στην “χειρουργική βία”.

»Δεν θα υποκαταστήσω εγώ τον ανακριτή ή τον εισαγγελέα ή τους δικαστές ή τους ενόρκους όπως κάνει ο κ. Θεοδωρικάκος, που βγαίνει και λέει ότι τα έλυσε όλα μόνος του, λες και είναι δικαστής και ένορκος και εισαγγελέας και ανακριτής» τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε πως «Μου αρέσει να μιλάω για αυτά που ξέρω.

»Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα που ο καθένας έχει άποψη, είτε είναι υπουργός, είτε είναι βουλευτής είτε είναι δημοσιογράφος την ώρα που εξελίσσεται η διαδικασία της δικαιοσύνης, νομίζω είναι μεγάλο πλήγμα για την δικαιοσύνη».

«Θα περιμένω να δω την δικογραφία και μετά θα τοποθετηθώ» σχολίασε.

Σχετικά άρθρα