Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτη δήλωση Θεοδωρικάκου για τον ξυλοδαρμό Βαρουφάκη – Τι απαντά ο γραμματέας του ΜέΡΑ25

Απίστευτη δήλωση Θεοδωρικάκου για τον ξυλοδαρμό Βαρουφάκη – Τι απαντά ο γραμματέας του ΜέΡΑ25
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Αττική, Γιάνης Βαρουφάκης, Εξάρχεια, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος,

Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, που δείχνει ότι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουν χάσει την μπάλα.

Μετά την είδηση ότι συνελήφθη από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας ένας 17χρονος ο οποίος κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και φέρεται ότι συμμετείχε στην επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Θεοδωρικάκος έσπευσε να σχολίασε ότι η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για αναρχικούς «όσο και αν αυτή δεν βολεύει κάποιους».

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος, σε ανάρτηση του στο Twitter, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες της επίθεσης στον πρόεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

»Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…» έγραψε ο υπουργός του Μητσοτάκη που είχε υποσχεθεί ότι θα «καθάριζε» τα Εξάρχεια σε 100 μέρες.

Και όπως αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πρόκειται για ένα ακόμη μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και επιβεβαίωση της ανικανότητας της.

Γιατί όποιοι και αν είναι οι δράστες της επίθεσης εναντίον του Γ. Βαρουφάκη, ενός πολιτικού αρχηγού στα Εξάρχεια, δείχνει ότι στην περιοχή που δήθεν έχει «καθαρίσει» η κυβέρνηση του δόγματος «νόμος και τάξη» δεν υπάρχει ασφάλεια.

Και το χειρότερο όλων είναι ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχεδόν πανηγυρίζει γιατί ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν έναν πολιτικό αρχηγό «αναρχικοί» όπως βιάστηκε να βγάλει συμπέρασμα και όχι ποινικοί ή υπόκοσμος.

Βαρουφάκης: Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη

«Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Επίσης, o Γ. Βαρουφάκης ζητά ο τραυματισμός του να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη και προσθέτει:

«Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Σχετικά άρθρα