Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: «Νίκη και δικαίωση» το νεοδημοκρατικό τέλος της Νικολάου

Πολάκης: «Νίκη και δικαίωση» το νεοδημοκρατικό τέλος της Νικολάου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Σοφία Νικολάου, ΣΥΡΙΖΑ,

Η Σοφία Νικολάου δεν θα είναι υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές. Πηγές από το κυβερνών κόμμα σχολίασαν νωρίτερα την Παρασκευή ότι, «επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής:

»Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές».

Νωρίτερα, πάντως, πηγές από το περιβάλλον της Σοφίας Νικολάου, υποστήριζαν ότι ήταν δική της απόφαση να αποσυρθεί, καθώς θεωρεί ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στήριξε την υποψηφιότητά της απέναντι στις επιθέσεις που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ .

Μάλιστα, όλη αυτή η συζήτηση γίνεται όπως επισημαίνουν πηγές από το περιβάλλον της, τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται να είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Επίσης πηγές της κ. Νικολάου μιλούν για «γαλάζιες» παρεμβάσεις και για -ακόμα χειροτέρα- «συμβόλαια» προκειμένου να… απελευθερωθεί μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Εύβοια.

Την εξέλιξη αυτή, δηλαδή την καρατόμηση της Νικολάου, σχολίασε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook:

«Δουλειά του Τομέα Διαφάνειας του Συριζα-ΠΣ, υπό την ευθύνη μου.

»Ναι είναι νίκη, είναι ΔΙΚΑΙΩΣΗ, τώρα πρέπει να κινηθεί ΓΡΗΓΟΡΑ η Δικαιοσύνη.(;;)

»Ο,τι καταθέσαμε στη μηνυτήρια αναφορά μας (ΠΟΛΑΚΗΣ, Σπιρτζης, Ξανθοπουλος) ήταν πληρως στοιχειοθετημενο κάτι που απέδειξε και το ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΔΟΕ!!

»Υγ ανοίγει ο δρόμος για πολλά τωρα….».

Σχετικά άρθρα