Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τσαπανίδου ζήτησε ντιμπέιτ Τσίπρα-Μητσοτάκη και ο Οικονόμου κατάπιε τη γλώσσα του

Η Τσαπανίδου ζήτησε ντιμπέιτ Τσίπρα-Μητσοτάκη και ο Οικονόμου κατάπιε τη γλώσσα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Οικονόμου, Εκλογές, ΕΡΤ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πόπη Τσαπανίδου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Πρόταση-πρόκληση για ντιμπέιτ Τσίπρα-Μητσοτάκη την προεκλογική περίοδο απεύθυνε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και αυτός έκανε ότι δεν άκουσε και φυσικά δεν απάντησε.

Συγκεκριμένα στο επί της ουσίας πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ που διεξάγεται στην στην κρατικό κανάλι μεταξύ της Πόπης Τσπανίδου και του Γιάννη Οικόνομου, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖ σε τοποθέτηση-σχόλιο της μετά από τις πρώτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων κάλεσε τον κ. Οικονόμου να συμφωνήσουν για ημερομηνία μιας προεκλογικής τηλεμαχίας μεταξύ των δυο πολιτικών αρχηγών τοτ Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παίρνοντας με τη σειρά του το λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τοποθέτηση-σχόλιο δεν απάντησε στην πρόκληση της πολιτικής του αντιπάλου και προτίμησε να σχολιάσει άλλα πολιτικά θέματα, αποφεύγοντας να σηκώσει το γάντι, γεγονός που προοιωνίζει και την στάση της Νέας Δημοκρατίας την προεκλογική περίοδο να αποφύγει ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης να αντιμετωπίσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, προφανέστατα φοβούμενος την σύγκριση.

Στο τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε εκ νέου από την Πόπη Τσαπανίδου αλλά και πάλι απέφυγε να απαντήσεις κάνοντας λόγο για «εμμονή» και λέγοντας ότι οι δυο πολιτικοί αρχηγοί έχουν αντιπαρατεθεί στη Βουλή πολλές φορές, δείχνοντας έτσι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να αποφύγει μια τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά άρθρα