Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοφία Νικολάου: Μισόλογα από Οικονόμου για την υποψηφιότητα της – Ξεκάθαρη θέση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σοφία Νικολάου: Μισόλογα από Οικονόμου για την υποψηφιότητα της – Ξεκάθαρη θέση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαφθορά, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Πόπη Τσαπανίδου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΔΟΕ, Σκάνδαλο, Σοφία Νικολάου, ΣΥΡΙΖΑ, Ψηφοδέλτια,

Μισόλογα αντί απαντήσεων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, για την υποψηφιότητα με την ΝΔ στην Εύβοια στις επικείμενες εκλογές της πρώην γενικής γραμματέος αντεγκληματικής πολιτικής Σοφίας Νικολάου, η οποία βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ για ζημία ύψους 2 εκατ. ευρώ απ’ τις απευθείας αναθέσεις μέσα στην πανδημία.

«Η κα Νικολάου έχει δώσει τις δικές της εξηγήσεις.

»Η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων είναι σε εξέλιξη και σταθμίζονται όλα τα δεδομένα που αφορούν τους υποψηφίους.

»Η κα Νικολάου ισχυρίζεται ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ που ήρθε σε χρόνο ρεκόρ στην κατοχή της εφημερίδας σας, την αδικεί.

»Θα σταθμιστούν όλα τα δεδομένα.

»Υποψηφίους ανακηρύσσουν τα πρωτοδικεία» απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά την αποκάλυψη του Documento.

Τσαπανίδου: Να απαντήσει ξεκάθαρα αν θα κρατήσει ο κ. Μητσοτάκης στα ψηφοδέλτια την κ. Νικολάου

«Ο κ. Οικονόμου οφείλει να αφήσει τα μισόλογα για υποψήφιους που επικυρώνονται στα Πρωτοδικεία και να απαντήσει ξεκάθαρα:

»Θα κρατήσει ο κ. Μητσοτάκης την κ. Νικολάου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ενώ κατηγορείται από τις αρχές για κατάχρηση δημοσίου χρήματος;».

Αυτό τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σε απάντηση της προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, και προσθέτει πως «αν όχι, οφείλει να τη διαγράψει σήμερα κιόλας τόσο από τις λίστες των ψηφοδελτίων όσο και από αυτές του κόμματος της ΝΔ».

Σχετικά άρθρα