Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Μπαταχτσής» ο Μπρατάκος – Να απαντήσει αν έχει ρυθμίσει και πώς τα χρέη του

ΣΥΡΙΖΑ: «Μπαταχτσής» ο Μπρατάκος – Να απαντήσει αν έχει ρυθμίσει και πώς τα χρέη του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μπρατάκος, Γρηγόρης Δημητριάδης, Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, Υποκλοπές, Χρέη στο Δημόσιο,

Να δώσει άμεσα απαντήσεις για τα χρέη του προς το Δημόσιο καλεί τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κ. Γιάννη Μπρατάκο ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, χαρακτηρίζοντας τον «μπαταχτσή».

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα του Documento, «στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο γενικός διευθυντής της ΝΔ και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος στα μέσα Μαρτίου για το αδίκημα της μη έγκαιρης καταβολής εργοδοτικών εισφορών ύψους περίπου 175.000 ευρώ προς τον ΕΦΚΑ».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μετά την παραίτηση του ανιψιού Δημητριάδη λόγω υποκλοπών, ο κ. Μητσοτάκης έβαλε στη θέση του έναν στρατηγικό κακοπληρωτή του δημοσίου, κοινώς έναν μπαταχτσή.

»Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Documento ο κ. Μπρατάκος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της μη έγκαιρης καταβολής εργοδοτικών εισφορών δεκάδων χιλιάδων ευρώ ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Ειδικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΕΦΚΑ τον Μάιο του 2019.

»Δεν κάνει εντύπωση ο πρωθυπουργός που επί ημερών του έχουν εκτοξευτεί τα χρέη της Νέας Δημοκρατία και που ο ίδιος επί χρόνια δεν πλήρωνε δικά του δάνεια για τον Κήρυκα Χανίων, να επιλέγει δίπλα του έναν άνθρωπο της ίδιας συνομοταξίας.

»Άλλωστε στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο έτερος μπαταχτσής βουλευτής Μεσσηνίας Μαντάς που από το 2019 δεν έχει ρυθμίσει, ανενόχλητος, χρέη προς το δημόσιο άνω των 650.000.

»Σημειώνεται ότι, την ίδια ώρα, η εταιρεία του κ. Μπρατάκου έχει πάρει σειρά απευθείας αναθέσεων από το δημόσιο.

»Ο κ. Μπρατάκος οφείλει να απαντήσει αν έχει ρυθμίσει τα χρέη του, και αν ναι πότε, πώς και με ποιους όρους.

»Πάντως οι νεοφιλελεύθεροι αντικρατιστές φίλοι του κ. Μητσοτάκη έχουν σίγουρα μάθει καλά ένα πράγμα στη ζωή τους: να ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα και να φεσώνουν το κράτος», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα