Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύα Καϊλή: Άσκησε έφεση κατά της συνέχισης της προφυλάκισης της – Στην αντεπίθεση ο δικηγόρος της

Εύα Καϊλή: Άσκησε έφεση κατά της συνέχισης της προφυλάκισης της – Στην αντεπίθεση ο δικηγόρος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαφθορά, Δωροδοκία, Εύα Καϊλή, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μαύρο Χρήμα, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, Σκάνδαλο, Χρηματισμός,

Έφεση κατά της συνέχισης της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή άσκησε σήμερα εκ μέρους της ευρωβουλευτή ο νέος της δικηγόρος, Σβεν Μαρί.

Η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής ζητά να αφεθεί ελεύθερη υπό όρους ή έστω με βραχιολάκι, καθώς και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή της με τον Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι.

Εκτός απροόπτου η έφεση θα εξεταστεί εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, ενώ σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή θέλει η εντολέας του να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τον Αντόνιο Παντσέρι, τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» στο σκάνδαλο του Qatargate.

Ο Βέλγος δικηγόρος της Εύας Καϊλή μιλώντας, στο μεταξύ, στη Le Soir, άφησε αιχμές για το γεγονός ότι η βελγική δικαιοσύνη ακολουθεί τα όσα δηλώνει ο Παντσέρι, ο οποίος έχει συμφωνήσει και συνεργάζεται με τις Αρχές, και σημειώνει ότι «επί δύο μήνες έλεγε ψέματα και τώρα ο λόγος του έχει γίνει Ευαγγέλιο».

«Πίστευα πραγματικά ότι έπρεπε και επρόκειτο να απελευθερωθεί, τουλάχιστον με ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι», δήλωσε ο Σβεν Μαρί, που επιχείρησε εκ νέου να βάλει σε πρώτο πλάνο την ιδιότητα της μητέρας.

«Λυπάμαι που δεν απελευθερώθηκε και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αποτελεί ένα τρόπαιο.

»Όμως δεν είναι μόνο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Εύα Καϊλή είναι και μητέρα.

»Μια μητέρα που βλέπει το 24 μηνών μωρό της δύο φορές το μήνα.

»Σέβομαι αυτήν την απόφαση, αλλά την αμφισβητώ και θα ασκήσω έφεση σήμερα», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα