Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας υπέγραψε συμφωνίες συνεργασίας με την Βραζιλία σε άμυνα, αεροπορία και τουρισμό

Ο Νίκος Δένδιας υπέγραψε συμφωνίες συνεργασίας με την Βραζιλία σε άμυνα, αεροπορία και τουρισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Βραζιλιάνο ομόλογο του Μάουρο Βιεϊρά και υπέγραψαν συμφωνίες συνεργασίας με την Βραζιλία, για θέματα που αφορούν τον τομέα της άμυνας, της αεροπορίας και του τουρισμού.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Μπραζίλια και στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο υπουργών Εξωτερικών βρέθηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Βραζιλίας και εντός των διεθνών οργανισμών.

Ειδικότερα, στην ατζέντα βρέθηκαν η οικονομία, οι επενδύσεις, ο πολιτισμός και το περιβάλλον, καθώς και η 9η Διάσκεψη «Our Ocean Conference 2024» που θα φιλοξενηθεί από την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα της επίσκεψης του Νίκου Δένδια, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο περιοδείας του σε έξι χώρες της Κεντρικής και της Νότιας Αμερικής, ξεκίνησε με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Βραζιλίας, Σταύρο Κυριόπουλο, και την πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Αγίου Παύλου, Κατερίνα Ντάρις (Caterina Daris), που πραγματοποιήθηκε στην ελληνική πρεσβεία στην Μπραζίλια.

Ακόμα, ο υπουργός Εξωτερικών επισκέφτηκε τον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Μπραζίλια, που ανήκει στην Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά της πρωτεύουσας της Βραζιλίας, προστατευόμενη από την UNESCO.

Σχετικά άρθρα