Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Νέος «γρίφος» για την ημερομηνία των εκλογών, από την Ιαπωνία

Μητσοτάκης: Νέος «γρίφος» για την ημερομηνία των εκλογών, από την Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ιαπωνία, Κυριάκος Μητσοτάκης,

«Κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στο Τόκιο, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Ιαπωνία.

Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει να αποκαλύψει ακόμη την ακριβή ημερομηνία που προκηρυχθούν οι εκλογές ή ενδεχομένως ακόμη δεν έχει αποφασίσει λόγω και των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Σε κάθε περίπτωση τα πάντα είναι ανοιχτά για τις ημερομηνίες των εκλογών.

Είτε οι πρώτες θα γίνουν μέσα στο πρώτο 15μερο του Απριλίου και οι δεύτερες -αν υπάρξουν- μετά το Πάσχα, είτε οι πρώτες θα γίνουν μετά το Πάσχα και θα ακολουθήσουν οι δεύτερες το … καλοκαίρι.

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την πλευρά τους, σχολίαζαν ότι βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα του προεκλογικού Μαραθωνίου, κάνοντας λογοπαίγνιο με την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στον Μαραθώνα λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα.

Οι ίδιοι συνεργάτες σημείωναν ότι η επίσκεψη στην Ιαπωνία είναι το τελευταίο μεγάλο ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στο εξωτερικό πριν από τις κάλπες. Αντιθέτως πρόσθεταν θα κάνει τις επόμενες βδομάδες πολλές προεκλογικές περιοδείες εντός της χώρας.

Σχετικά άρθρα