Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκάλυψη MEGA: «Βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή του γιου του Θεοδωρικάκου» (βίντεο)

Αποκάλυψη MEGA: «Βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή του γιου του Θεοδωρικάκου» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Βίντεο, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Μιχάλης Καραμαλάκης, Ναρκωτικά, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Φωτογραφία ντοκουμέντο με ναρκωτικά που εντοπίστηκαν από τον έλεγχο στην παρέα του γιου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου τον Νοέμβριο του 2021 στο Μαρούσι φέρνει στο φως ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μάλλον επαληθεύουν την εκδοχή που περιέγραψε στην κατάθεσή του ο πρώην ανώτερος αξιωματικός που έκανε την καταγγελία.

«Ξεκαθαρίζω ότι οτιδήποτε μου συμβεί εφεξής και δη σε ότι αφορά εμένα ή τα μέλη της οικογένειας μου, αποκλειστική ευθύνη θα έχει ο Υπουργός Θεοδωρικάκος και ο πρώην Αρχηγός και νυν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Καραμαλάκης», καταγγέλλει.

Για την υπόθεση αυτή που αποκαλύφθηκε χθες ο υπουργός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση μιλώντας για αθλιότητα και προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Για το περιστατικό αυτό καθ’ εαυτό ο υπουργός τόνισε ότι «αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό!»

Σημειώνεται ότι ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ κατέθεσε – σύμφωνα με το Documento- στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., καταγγέλλοντας πως τον Νοέμβριο του 2021, ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη με απειλητικό και επιτακτικό ύφος και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι, μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου (ο γιος του, όπως είπε και ο ίδιος ο υπουργός) και ακόμη δύο πρόσωπα, που είχαν εντοπιστεί με ποσότητες ναρκωτικών.

Αναφορικά με το περιστατικό, ο αξιωματικός σημειώνει ότι, στις 21 Νοεμβρίου 2021, όταν ο ίδιος ήταν ανώτατος αξιωματικός της Άμεσης Δράσης Αττικής, έλαβε τηλεφώνημα από τον τότε αρχηγό Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος φέρεται να του είπε ότι «σε αστυνομικό έλεγχο που είχε διενεργηθεί λίγη ώρα πριν» σε πάρκο με εκκλησία στο Μαρούσι Αττικής, είχαν εντοπιστεί τρεις νεαροί με 18 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών και τρεις τρίφτες.

Ένας από αυτούς, ήταν μέλος της οικογένειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και μάλιστα φέρεται να ζήτησε στους αστυνομικούς να «μιλήσει με τον υπασπιστή του υπουργού».

ΠΗΓΗ: tovima.gr

Σχετικά άρθρα