Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρένα Δούρου: Ο Πατούλης συνδιοργανώνει με ΜΚΟ της ΝΔ συναυλία Σπανουδάκη με κόστος 80.000 ευρώ

Ρένα Δούρου: Ο Πατούλης συνδιοργανώνει με ΜΚΟ της ΝΔ συναυλία Σπανουδάκη με κόστος 80.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Γιώργος Πατούλης, Περιφέρεια Αττικής, Προοδευτική Συμμαχία, Ρένα Δούρου, Σταμάτης Σπανουδάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Βροχή πέφτουν τα πανάκριβα γαλάζια ρουσφέτια στην Επιτροπή Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής, επισημαίνει η Ρένα Δούρου, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Δύναμη Ζωής» και κάνει λόγο για «πάρτι διαρκείας και εξυπηρετήσεων για ημετέρους».

Πρόσφατο παράδειγμα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, είναι η περίπτωση απόφασης της γαλάζιας πλειοψηφίας για τη διοργάνωση, στα μέσα Φεβρουαρίου, συναυλίας του Σταμάτη Σπανουδάκη, με τίτλο «Για τη Σμύρνη» σε συνδιοργάνωση με την Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ», μια ΜΚΟ που, όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα της, αποτελείται από μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Το κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται πλέον σε πάνω από 80.000 ευρώ –το αρχικό πόσο ήταν περίπου 60 χιλιάδες– αφού με πρόσχημα την αναβολή της από τον Δεκέμβριο που ήταν να διεξαχθεί, το ποσό αυξήθηκε, διότι «η πλειοψηφία “θυμήθηκε” το κόστος της ενοικίασης της αίθουσας Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής».

Η Ρένα Δούρου επισημαίνει ακόμα ότι είναι άγνωστος «ο τρόπος “συνδιοργάνωσης” από την “Παναθηναϊκή” της εκδήλωσης, όπως αναφέρεται στην εισήγηση.

»Το γεγονός μάλιστα ότι η εκδήλωση θα είναι δωρεάν, για τα μέλη ουσιαστικά της οργάνωσης, αποτελεί φύλο συκής που δεν αλλάζει την ουσία: την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος για την εξυπηρέτηση μιας φιλοκυβερνητικής ΜΚΟ».

Η «Δύναμη Ζωής» απέρριψε από την πρώτη στιγμή την πρόταση, στηλιτεύοντας την προκλητική απόφαση, εξηγώντας ότι «πέρα από το ότι έχουμε δαπανήσει τεράστια ποσά για ατάκτως ερριμμένες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιαστική καταστροφή, θεωρούμε σκανδαλώδες και προκλητικό το αίτημα…

»Πρόκειται για οργάνωση γυναικών συγκεκριμένου πολιτικού φορέα (της Νέας Δημοκρατίας) και θα μπορούσε να διοργανώσει την εκδήλωση με άλλες πηγές χρηματοδότησης (συνδρομές, χορηγοί κλπ)».

Σχετικά άρθρα