Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναγιωτόπουλος: Εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε την «κόντρα» του με τον Κ. Φλώρο

Παναγιωτόπουλος: Εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε την «κόντρα» του με τον Κ. Φλώρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Πρόταση Δυσπιστίας, Πρόταση Μομφής, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο του σκανδάλου των υποκλοπών, για κακές σχέσεις του με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη δύσκολη θέση να ακούει ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί παρακολουθούνταν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, μίλησε και για τις σχέσεις του με τον στρατηγό.

«Τα βάλαμε κάτω, εξηγηθήκαμε, συμφωνήσαμε και συνεχίζουμε.

»Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο έργο μας.

»Όσο δηλώνω όλον αυτό τον καιρό ότι στηρίζω τη στρατιωτική ηγεσία, άλλο τόσο και η στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ότι στηρίζει εμένα στο έργο μου και μαζί προχωράμε», είπε ο υπουργός Αμυνας, για να προσθέσει:

«Έχουμε μεγάλη αποστολή, η χώρα να σταθεί όρθια.

»Σε αυτό το καθήκον, σας παρακαλώ, αφήστε έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Κατά τα άλλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος έστρεψε, όπως αναμενόταν, τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και μακριά από την υπόθεση των υποκλοπών –για την οποία κατατέθηκε η πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα