Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Γιατί δεν περνά και ο Χατζηδάκης να ενημερωθεί στο αφτί δια την υπόθεσίν του, όπως ζητούσαν από τον Ανδρουλάκη;»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Γιατί δεν περνά και ο Χατζηδάκης να ενημερωθεί στο αφτί δια την υπόθεσίν του, όπως ζητούσαν από τον Ανδρουλάκη;»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Κωστής Χατζηδάκης, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

Την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την υπόθεση των υποκλοπών, σχολίασε δηκτικά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Όπως σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, «ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, συνεχίζει τις δημόσιες εκκλήσεις του προς τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει γρήγορα την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ».

«Γιατί δεν περνά και ο ίδιος να ενημερωθεί στο αφτί … “δια την υπόθεσίν του”, όπως επίμονα καλούσε το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Ανδρουλάκη;», τονίζει χαρακτηριστικά.

Και ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Γιατί ο πρωθυπουργός δεν ξεσκεπάζει τα περιβόητα ρυπαρά αυτονομημένα δίκτυα της ΕΥΠ, που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης;».

«Το αμαρτωλό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι συγχωροχάρτι για τον Μητσοτάκη»

«Πράγματι, “ένοχος ένοχον ου ποιεί’”», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, επαναλαμβάνοντας τα λόγια του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, όταν απάντησε την Τετάρτη στον Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση αποδέχεται την «καλοδεχούμενη», όπως την χαρακτήρισε, πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «το αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει συγχωροχάρτι για τη θεσμική διολίσθηση, στην οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα».

«Απέναντι σε αυτή τη συζήτηση ενόχων, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα δώσει την διέξοδο από το σπιράλ τοξικότητας, που εγκλωβίζει τις πιο δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και τις οδηγεί σε έναν συμβιβασμό με ένα μέλλον χαμηλών προσδοκιών», καταλήγει.

Σχετικά άρθρα