Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύρτσος για κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Μίγμα εκφασισμού και εκτσογλανισμού»

Κύρτσος για κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Μίγμα εκφασισμού και εκτσογλανισμού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Βουλή των Ελλήνων, Ευρωβουλευτές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παρακολουθήσεις, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,

Λάβρος κατά Μητσοτάκη ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος για το σκάνδαλο των υποκλοπών και το «μπλόκο» της ΝΔ στην ενημέρωση της Βουλής από τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο.

Προανήγγειλε μάλιστα την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κάλυψη του θεσμικού κενού που δημιουργεί η άρνηση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να δεχθεί τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ.

«Θα αναλάβω πρωτοβουλία για να καλύψουν το θεσμικό κενό που δημιουργεί η άρνηση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να δεχθεί τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Ράμμο, οι επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» γράφει ο Γιώργος Κύρτσος σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Με τον Μητσοτάκη τέλειωσε το παραμύθι των «αστών» που μάχονται επικίνδυνους λαϊκιστές» επισημαίνει σε άλλη ανάρτησή του ο ίδιος, ενώ δεν διστάζει σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ζήτημα των υποκλοπών να κάνει λόγο για «μίγμα εκφασισμού και εκτσογλανισμού».

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Κύρτσου:

Σχετικά άρθρα