Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καστανίδης: Η ενημέρωση Ράμμου θα διευκολύνει την αποτύπωση της αλήθειας

Καστανίδης: Η ενημέρωση Ράμμου θα διευκολύνει την αποτύπωση της αλήθειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Βουλή των Ελλήνων, Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Χάρης Καστανίδης,

Την αποδοχή του αιτήματος του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρ. Ράμμου, από το σύνολο των πολιτικών κομμάτων και τον πρόεδρο της Βουλής ζήτησε με δήλωσή του ο Χάρης Καστανίδης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Όπως επισημαίνει ο Χ. Καστανίδης, η προσέλευση του προέδρου της ΑΔΑΕ πρόκειται να «διευκολύνει την αποτύπωση της αλήθειας στην πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών».

Ωστόσο, αναφερόμενος στην στάση της ΝΔ στο αίτημα Ράμμου, τόνισε:

«Ο Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών κ. Ράμμος εκτελώντας άψογα τα καθήκοντά του και σεβόμενος την Βουλή των Ελλήνων στην οποία λογοδοτούν όλες οι Ανεξάρτητες Αρχές, ζήτησε να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για θέματα σοβαρού δημόσιου συμφέροντος.

»Περιέργως και με λύπη μου διαπίστωσα ότι για άλλη μια φορά η πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αρνήθηκε την προσέλευση του».

Σχετικά άρθρα