Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Οικονόμου στηρίζει Ντογιάκο και επιτίθεται στον Τσίπρα

O Οικονόμου στηρίζει Ντογιάκο και επιτίθεται στον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Γιάννης Οικονόμου, Ισίδωρος Ντογιάκος, Παρακολουθήσεις, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,

Όπως αναμενόταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στηρίζει την γνωμοδότηση Ντογιάκου που επί της ουσίας μπλοκάρει τις έρευνες για τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις, ενώ επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζουν να τιμούν την δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της είναι σύμφωνες με τις επιδιώξεις τους.

»Αντίθετα, η κυβέρνηση σέβεται και τιμά σταθερά την δικαιοσύνη και την δημοκρατία: χωρίς ιδιοτελείς προϋποθέσεις, υποσημειώσεις και αστερίσκους» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε «εμείς σταθερά με τους κανόνες και τους θεσμούς της δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα».

Ο κ. Οικονόμου καταλήγει λέγοντας «θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, έναν πρώην πρωθυπουργό, να αντιλαμβάνεται ότι τέτοιους είδους θεατρινισμοί ταιριάζουν περισσότερο σε κάποιον σαν τον κ. Βαρουφάκη.

»Τελικά, φαίνεται ότι οι δύο τους εξακολουθούν να μοιάζουν σε πολλά».

Σχετικά άρθρα