Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος στον εισαγγελέα για τον “κουμπαρά”

Ο Καμμένος στον εισαγγελέα για τον “κουμπαρά”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιάννης Πανούσης, ΔΗΜΑΡ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Πάνος Καμμένος, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ,

Στον εισαγγελέα θα καταθέσει σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχετικά με τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της επικείμενης προεδρικής εκλογής.

Μέχρι στιγμής, στον εισαγγελέα Π.Παναγιωτόπουλο, έχουν καταθέσει για την υπόθεση ο Αιμίλιος Λιάτσος, διευθυντής της εφημερίδας, Κontra News, που δημοσίευσε τις επίμαχες καταγγελίες, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να κληθούν κι άλλα πολιτικά πρόσωπα, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για το αδίκημα της απόπειρας ή και της τετελεσμένης δωροδοκίας βουλευτή. Είναι, μάλιστα, πιθανό, να κληθεί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά άρθρα