Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βορίδης: Τι είπε για εκλογές και διάλυση της Βουλής – Ουδέν σχόλιον για το κόμμα Κασιδιάρη

Βορίδης: Τι είπε για εκλογές και διάλυση της Βουλής – Ουδέν σχόλιον για το κόμμα Κασιδιάρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εκλογές, Ηλίας Κασιδιάρης, Μάκης Βορίδης, Υπουργείο Εσωτερικών,

Στο βραδινό δελτίο της ΕΡΤ μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές είπε ότι για να γίνουν τον Απρίλιο η διάλυση της Βουλής πρέπει να γίνει αρχές με μέσα Μαρτίου.

Οι πρώτες κάλπες θα κρίνουν την πρωτιά καθώς και το πόσο κοντά θα βρίσκεσαι στην αυτοδυναμία, πρόσθεσε, τονίζοντας πως το πρώτο βράδυ των εκλογών η μόνη η κυβερνητική δύναμη με κυβερνητική πρόταση θα είναι η ΝΔ.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κυβερνητικός σχεδιασμός για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εκλογές, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι δεν θέλει να σχολιάσει επί αυτού.

Κληθείς να σχολιάσει την κατηγορία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι με αφορμή τις υποθέσεις Πάτση και Χειμάρα η ΝΔ είναι ένα κόμμα διαφθοράς, ο κ. Βορίδης είπε χαρακτηριστικά ότι «το να ακούω τον ΣΥΡΙΖΑ να μου λέει για τα θέματα ηθικής τάξεως εκεί πραγματικά από τώρα νομίζω ξεπερνάμε τον εαυτό μας», σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο υπουργούς του στο Ειδικό Δικαστήριο που κατηγορούνται για κακουργήματα και τους έχει ακόμη μέλη του.

Σχετικά άρθρα