Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύα Καϊλή: Οι βελγικές Αρχές της αρνήθηκαν να βλέπει και να επικοινωνεί με το παιδί της

Εύα Καϊλή: Οι βελγικές Αρχές της αρνήθηκαν να βλέπει και να επικοινωνεί με το παιδί της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Βρυξέλλες, Διαφθορά, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κατάρ, Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ΠΑΣΟΚ, Χρηματισμός,

Οι βελγικές Αρχές απάντησαν αρνητικά στο αίτημα της Εύας Καϊλή να βλέπει το παιδί της μέσα στη φυλακή ή να επικοινωνεί μαζί του μέσω Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της.

«Και τα δύο αιτήματα έχουν μέχρι στιγμής απορριφθεί», δήλωσε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλευρά της Εύας Καϊλη υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούν το παιδί ως μοχλό πίεσης ώστε να «σπάσει» η πρώην ευρωβουλευτής.

Όπως αναφέρουν, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δόθηκε στους συνηγόρους της το σκεπτικό της απόρριψης.

Θεωρούν πως οι βελγικές Αρχές ζητούν ομολογία από την Καϊλή ώστε να της επιτρέψουν να δει την μικρή της κόρη.

Από την άλλη πλευρά, νομικοί στις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι ο εσωτερικός κανονισμός στις φυλακές είναι ιδιαίτερα αυστηρός και για τα επισκεπτήρια των παιδιών που έχουν γονείς στις φυλακές απαιτείται η παρουσία δύο ψυχολόγων και ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Υπενθυμίζεται πως η Εύα Καϊλή πρόκειται να καταθέσει το επόμενο διάστημα νέο αίτημα αποφυλάκισης, με νομικούς κύκλους να αναφέρουν ότι το αίτημα πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί εντός Ιανουαρίου.

Σχετικά άρθρα