Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βασιλική Λοΐζου γ. γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών

Η Βασιλική Λοΐζου γ. γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλική Λοΐζου, Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Ιωάννης Σμυρλής, Υπουργείο Εξωτερικών,

Καθήκοντα γενικής γραμματέως Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών αναλαμβάνει η Βασιλική Λοΐζου, θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο Γιάννης Σμυρλής που υπέβαλε προ ημερών την παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Λοΐζου είχε ξεκινήσει πριν από μήνες προεκλογική εκστρατεία για να κατέβει υποψήφια στο νομό Κυκλάδων, ωστόσο «αθόρυβα» σταμάτησε και δεν θα κατέβει.

Έτσι αποφασίστηκε να οριστεί γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας.

Τι αναφέρει το ΦΕΚ

«Αναθέτουμε, από τις 30 Δεκεμβρίου 2022, στη Βασιλική Λοΐζου του Αναστασίου, με ΑΔΤ: ΑΙ 019770, υπάλληλο 5780 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. 1222/31.12.2022 της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ), καθήκοντα Γενικής Γραμματέως Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών με βαθμό 1ο της κατηγορίας ειδικών θέσεων.

»Με τον ανωτέρω διορισμό αναστέλλεται η άσκηση καθηκόντων της υπαλλήλου στην κύρια θέση της.

»Η υπάλληλος επανέρχεται αυτοδικαίως στη θέση που κατείχε πριν από την ανάθεση καθηκόντων σε αυτήν, με την απαλλαγή από τα καθήκοντά της ως Γενικής Γραμματέως.

»Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

Σχετικά άρθρα