Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πλεύρης που άφησε τον λαό χωρίς φάρμακα τώρα λέει θα έχει γενόσημα – Ανίκανος ακροδεξιός «ψέκας»

Ο Πλεύρης που άφησε τον λαό χωρίς φάρμακα τώρα λέει θα έχει γενόσημα – Ανίκανος ακροδεξιός «ψέκας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενόσημα Φάρμακα, Ελλείψεις Φαρμάκων, Θάνος Πλεύρης, Υπουργείο Υγείας, Φάρμακα, Φαρμακεία, Φαρμακοβιομηχανία, Φαρμακοποιοί,

Στο σοβαρότατο ζήτημα με τις ελλείψεις φαρμάκων που παρουσιάζονται σε όλη τη χώρα και στις παρεμβάσεις που γίνεται για να εξομαλυνθεί η κατάσταση λόγω και του «κοκτέιλ» ιώσεων από τις οποίες ταλαιπωρούνται χιλιάδες ενήλικες και παιδιά, αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Έλλειψη φαρμάκων υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο για δύο λόγους [σ.σ. πάλι τους φταίνε οι ξένοι και όχι η ανικανότητά τους].

»Λόγω της γενικής έλλειψης αλλά και λόγω των παράλληλων εξαγωγών» τόνισε ο ακροδεξιός «ψέκας» Πλεύρης μιλώντας στον Ant1 για να προσθέσει.

«Η μείωση παραγωγής φαρμάκων στην Ινδία και στην Κίνα, αλλά και η αυξημένη ζήτηση ιδιαίτερα σε παιδιατρικά φάρμακα, έχει ωθήσει στις ελλείψεις» σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «η ελληνική βιομηχανία φαρμάκων, μπορεί να καλύψει με γενόσημα την έλλειψη».

Άρα, ακροδεξιέ «ψέκα», άρα πώς σου φταίνε πάλι οι ξένοι; Ανίκανε, άφησες τον λαό χωρίς φάρμακα, μόνο μασόνους και εξωγήινους δεν κατηγόρησες ακόμα. Ανίκανε.

Πρόβλημα, είπε ακόμα ο ακροδεξιός, έχουμε όταν δεν υπάρχει γενόσημο σε κάποιο φάρμακο από τη χώρα μας.

Όσον αφορά τις παράλληλες εξαγωγές, ο ακροδεξιός «ψέκας» υπουργός Υγείας τόνισε πως θα γίνουν πιο αυστηροί οι έλεγχοι -αφού άφησε ο «ψέκας» όλα να φύγουν έξω- και οι εταιρείες που πράττουν αντίθετα με τον νόμο θα κλείσουν όπως έγινε και σε δύο φαρμακαποθήκες στη Θεσσαλονίκη, που δεν δέχτηκαν τον έλεγχο.

«Ευελπιστούμε ότι προς το τέλος Ιανουαρίου που θα έχουμε τη δική μας έξαρση, δεν θα είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση και από τα υπόλοιπα κράτη» ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης.

Όσον αφορά την έξαρση του κορωναϊού στην Κίνα, ανέφερε ότι θα γίνει σύσκεψη από τον ευρωπαϊκό ΕΟΔΥ αυτή την εβδομάδα και τόνισε ότι όπως έχουν δείξει όλα, η πολιτική αντιμετώπισης του κορωναϊού, «Zero Covid» δεν αποδίδει.

Μέτρα τους νεκρούς στην Ελλάδα «ψέκα», θύματα της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς πολιτικής σου, και σιώπησε αναίσχυντε μικρονοϊκέ.

Για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, που επέστρεψαν από 1/1/2023 στο Δημόσιο, τόνισε πως «επειδή ακόμη οι μελέτες δείχνουν ότι έστω σε μικρότερο βαθμό οι μη εμβολιασμένοι μεταδίδουν ευκολότερα τον ιό, δεν θα επιστρέψουν σε ΜΕΘ και σε δομές με ανοσοκατασταλμένους. Οι γιατροί που τους αντικατέστησαν θα παραμείνουν στα πόστα τους».

Ο «ψέκας» Πλεύρης άφησε τον λαό χωρίς φάρμακα.

Σχετικά άρθρα