Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύα Καϊλή: Απαισιόδοξος ο δικηγόρος της για αποφυλάκιση

Εύα Καϊλή: Απαισιόδοξος ο δικηγόρος της για αποφυλάκιση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Βρυξέλλες, Διαφθορά, Δωροδοκία, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κατάρ, Κίνημα Αλλαγής, Μαύρο Χρήμα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, ΠΑΣΟΚ, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, Φυλακές, Χρηματισμός,

Το αρνητικό κλίμα στην εισαγγελία των Βρυξελλών σχετικά με την αποφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της ευρωβουλευτού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον Alpha.

Ο κ. Δημητρακόπουλος εκτιμά πως ο εισαγγελέας θα λάβει την απόφαση ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής να παραμείνει στη φυλακή, τονίζοντας πως δεν είναι αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης.

Μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε ότι η Εύα Καϊλή ζήτησε να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι και πρότεινε να της αφήσουν μόνο ένα τηλέφωνο, το οποίο δέχτηκε να παρακολουθείται από τις αρμόδιες αρχές και να έχει επαφή μόνο με το παιδί της.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, ο εισαγγελέας είπε ότι το παιδί δεν συνιστά λόγο αποφυλάκισης.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο εισαγγελέας φοβάται το ενδεχόμενο η Εύα Καϊλή να διαφύγει από τη χώρα.

Ο Βέλγος εισαγγελέας έθεσε, δε, ακόμα και ζήτημα «απαγωγής της από τις μυστικές δυνάμεις του Κατάρ, που θα στείλουν κατασκόπους, για να την πάνε στο Κατάρ», όταν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή πρότειναν αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους στο σπίτι και με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Η απόφαση για την παράταση της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή ή την αποφυλάκισή της με βραχιλοάκι αναμένεται εντός της ημέρας.

Σχετικά άρθρα