Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύα Καϊλή: Τα ρίχνει στον σύντροφο της πριν την απολογία της – Τι είπε ο δικηγόρος της

Εύα Καϊλή: Τα ρίχνει στον σύντροφο της πριν την απολογία της – Τι είπε ο δικηγόρος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Διαφθορά, Δωροδοκία, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κατάρ, Κίνημα Αλλαγής, Μαύρο Χρήμα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, ΠΑΣΟΚ, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, Φυλακές, Χρηματισμός,

Τα ρίχνει στον σύντροφο της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, η Εύα Καϊλή, λίγες ώρες πριν την απολογία της αύριο Πέμπτη απέναντι στους εισαγγελείς που θα αποφασίσουν αν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετά από την πολύωρη συνάντηση που είχε με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή στις βελγικές φυλακές, όπου κρατείται, η Εύα Καϊλή αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της.

Τον εμπιστεύτηκε και την διέψευσε, πρόσθεσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, σημειώνοντας ότι η ευρωβουλευτής είναι «πάρα πολύ προβληματισμένη».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι αύριο είναι η ημέρα που κρίνεται η προσωπική ελευθερία της Εύας Καϊλή, υπογραμμίζοντας ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής ως προς την απόφαση του δικαστηρίου για το εάν θα παραμείνει κρατούμενη ή θα αφεθεί ελεύθερη.

«Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής.

»Και όταν έχει ένα παιδάκι δύο ετών, που τον περιμένει είναι δηλαδή “ορφανό” γιατί και ο πατέρας είναι μέσα στη φυλακή, είναι περισσότερο δυστυχισμένος», τόνισε αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάστασή της.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, «είναι δύσκολα τα πράγματα» αλλά η υπεράσπισή της διαθέτει ισχυρά επιχειρήματα ώστε η Εύα Καϊλή να αφεθεί ελεύθερη.

«Θα πολεμήσουμε», είπε και πρόσθεσε πως η ευρωβουλευτής δεν είναι ύποπτη φυγής ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία. «Έχω αισιοδοξία», κατέληξε στην δήλωσή του ο δικηγόρος.

Σχετικά άρθρα