Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύα Καϊλή: Την «καίνε» έγγραφα που «δείχνουν» δωροδοκία από το Κατάρ – «Είναι πλαστά» λέει ο δικηγόρoς της

Εύα Καϊλή: Την «καίνε» έγγραφα που «δείχνουν» δωροδοκία από το Κατάρ – «Είναι πλαστά» λέει ο δικηγόρoς της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαφθορά, Δωροδοκία, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κατάρ, Κίνημα Αλλαγής, Κυκλάδες, Μαύρο Χρήμα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Πάρος, ΠΑΣΟΚ, Χρηματισμός,

Συνέντευξη Τύπου για το σκάνδαλο δωροδοκίας από το Κατάρ παραχώρησε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το απόγευμα της Δευτέρας.

«Τα έγγραφα που δείχνουν δωροδοκία προς την Εύα Καϊλή είναι πλαστά» δήλωσε ο δικηγόρος της Ευρωβουλευτή.

«Τα έγγραφα, στα οποία εμφανίζονται το κράτος του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ να δωροδοκούν την Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειάς της σε τραπεζικούς λογαριασμούς ονομαστικούς στον Παναμά είναι προδήλως και εμφανέστατα πλαστά» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Θα ζητήσουμε από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει ποιος είναι ο πλαστογράφος και ποιες οι σκοπιμότητές του» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, κάλεσε τον πρόεδρο της Αρχής για την Καταπολέμηση Προϊόντων που προέρχονται από Εγκληματική Δραστηριότητα, κ. Βουρλιώτη, «να επιληφθεί άμεσα, ώστε να υπάρχουν δύο υπηρεσίες που θα πιστοποιήσουν την πλαστότητα».

Σχετικά άρθρα