Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αβραμόπουλος στο μικροσκόπιο της Κομισιόν για τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ του Παντσέρι

Ο Αβραμόπουλος στο μικροσκόπιο της Κομισιόν για τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ του Παντσέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κατάρ, Νέα Δημοκρατία, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι,

Στο μικροσκόπιο τις Κομισιόν μπήκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην ιταλική εφημερίδα La Stampa.

Σύμφωνα με τη δήλωση, η Κομισιόν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση, διεξάγει εσωτερικούς ελέγχους και θα επικοινωνήσει με τον κ. Αβραμόπουλο εάν υπάρξουν ενδείξεις ότι δεν συμμορφώθηκε με τους όρους της έγκρισης που του δόθηκε για τη συμμετοχή του στην ΜΚΟ.

Να σημειωθεί ότι η αμαρτωλή ΜΚΟ του προφυλακισμένου για το Qatargate, πρώην ευρωβουλευτή Παντσέρι, ελέγχεται, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των ξένων ΜΜΕ, λειτούργησε ως «κέντρο ξεπλύματος» για τα κρυφά κονδύλια που έφτασαν από το Κατάρ στις Βρυξέλλες.

Το μεγαλοστέλεχος της ΝΔ έχει μπει στο κάδρο για τη ροή χρημάτων από το Κατάρ μετά τις αποκαλύψεις από διεθνή ΜΜΕ, ότι πληρωνόταν για τη συμμετοχή του στην ΜΚΟ του προφυλακισμένου Παντσέρι για το σκάνδαλο με το Κατάρ με βαρύτατες κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με δήλωσή του ανέφερε ότι για ένα χρόνο έλαβε αμοιβή 60.000 ευρώ και ότι η συμμετοχή του στην αμαρτωλή ΜΚΟ είχε εγκριθεί από την Κομισιόν και από την ανεξάρτητη επιτροπή ηθικής Independent Ethical Committee της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σχετικά άρθρα