Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάντζος: Το επίδομα τροφίμων δεν δίνει λύση στην αισχροκέρδεια και τα υπερκέρδη

Μάντζος: Το επίδομα τροφίμων δεν δίνει λύση στην αισχροκέρδεια και τα υπερκέρδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρίβεια, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΠΑΣΟΚ, Πληθωρισμός, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,

O εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, σχολίασε ως ανεπαρκές το μέτρο του food pass που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μάντζος τόνισε πώς «υπολείπεται της επίδρασης και του αποτελέσματος του πληθωρισμού στην ανατίμηση των βασικών προϊόντων.

»Άρα για εμάς, η συνταγή αυτή δεν βγαίνει». Αντιπρότεινε δε, μια «πολιτική ρύθμισης και έλεγχου για την αντιμετώπιση της ασυδοσίας της αγοράς».

Ο κ. Μάντζος χαρακτήρισε πρόβλημα το ότι η ΝΔ «αντιγράφει την επιδοματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ» καθώς δεν επενδύει στο κοινωνικό κράτος.

«Δεν είναι αυτό κάτι για το οποίο μπορούν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ να επιχαίρουν, παρά το γεγονός ότι και οι δύο αποδείχθηκαν πολύ συνεπείς σε αυτό το μοντέλο» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Επανέλαβε ότι από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής «μιλάμε για διαρθρωτικά μέτρα και ρύθμιση της αγοράς με ενίσχυση των ανεξάρτητων Αρχών και των μηχανισμών ελέγχου στην αγορά, ώστε να παταχθεί η αισχροκέρδεια και ο υπερπληθωρισμός κερδών εκεί που δεν πρέπει να υπάρχουν», ενώ υπογράμμισε την ανάγκη της «φορολογικής δικαιοσύνης», δηλαδή της μείωσης των έμμεσων φόρων και ειδικά του ΦΠΑ.

Σχετικά άρθρα