Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Π. Καμμένος: “Ήμουν πλουσιόπαιδο αλλά τώρα ζορίζομαι”

Π. Καμμένος: “Ήμουν πλουσιόπαιδο αλλά τώρα ζορίζομαι”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάνος Καμμένος,

Στο πλουσιόπαιδο του γνωστού άσματος, που που ζούσε στα σαλόνια και κατάντησε με τρύπια παντελόνια, παραπέμπουν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που του ασκείται ότι δεν ξέρει από μνημόνια διότι κατάγεται από πλούσια οικογένεια, απάντησε ως εξής:

“Ήμουν πλουσιόπαιδο, ναι. Σας λέω ότι όποιος είχε την τύχη να έχει μια ακίνητη περιουσία από την οικογένεια του, αυτή την στιγμή δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει τους φόρους που επιβάλλονται. Κανείς ιδιοκτήτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Και εμάς, θα μας κατασχέσουν ακίνητα, σας το λέω. Ναι, έζησα μια διαφορετική ζωή, όπως έζησαν όλοι. Δεν κάνω τον φτωχό όταν ξέρω ότι περνούν δύσκολα όλοι όμως έχω κι εγώ καθυστερήσει να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών μου. Παρότι έχω ένα πολύ καλό μισθό, η γυναίκα μου εργάζεται και έχω μια περιουσία. Όλοι ζοριζόμαστε”

Ερωτηθείς για το περιβόητο σκάφος είπε:

“Ένα φουσκωτό που το έχω 15 χρόνια. Στην Ικαρία περνώ με την οικογένειά μου τις καλοκαιρινές διακοπές. Εγώ ξαπλώστρα στη Μύκονο των 3.000 ευρώ δεν είχα ποτέ.. Δεν θα με βρουν πουθενά. Εγώ ούτε έχω κλέψει κανέναν, ούτε έχω αποκτήσει χρήματα από την πολιτική, μεγαλύτερη δήλωση έκανα όταν μπήκα στην πολιτική μικρότερη κάνω τώρα. Είπαν για το κότερο του πατέρα μου, το οποίο είναι δηλωμένο στις ελληνικές αρχές, είναι φορολογημένο. Τώρα που θα βγαίνουν οι δικαστικές αποφάσεις από έντιμους δικαστές, που θα έχουν ελέγξει όλα τα χαρτιά θα δούμε τι θα πουν. Βγαίνει ο κ. Ψυχάρης ο οποίος έχει ένα Ferretti ογδόντα πόδια, με σημαία off shore, έχει ένα σπίτι στο Πόρτο Χέλι σε εταιρεία με έδρα δεν ξέρω που, και δημοσιογράφοι που έχουν τέσσερις βίλες να ψάχνουν να βρουν τον πατέρα μου, ο οποίος είναι ένας επιχειρηματίας εξήντα χρόνια με δηλωμένα εισοδήματα, δεν τα έκρυψε. Ας ψάξουν. Δεν θα βρουν τίποτε”.

Σχετικά άρθρα