Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χριστουγεννιάτικη μπάλα ο Μηταράκης – Τι απαντούν οι εργαζόμενοι

Χριστουγεννιάτικη μπάλα ο Μηταράκης – Τι απαντούν οι εργαζόμενοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νότης Μηταράκης, Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, Χριστούγεννα,

Έντονη ήταν η αντίδραση των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Υπηκόων Τρίτων Χωρών, του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σχετικά με το υλικό που «ανέβηκε» στα social media από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή τους οι υπάλληλοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, σημειώνοντας πως «εμφανίζονται σαν «αυλικοί και ουρά» ενός υπουργού».

Παράλληλα, ο σύλλογος των υπαλλήλων σημειώνει πως ο στολισμός δεν ήταν αυθόρμητη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, αλλά έγινε «κατόπιν οδηγιών της ιεραρχίας της Υπηρεσίας».

Δεν θα γίνουμε συμμέτοχοι το PR του υπουργείου

«Με αγανάκτηση παρακολουθούμε το φιάσκο μιας εκδήλωσης που θα έπρεπε να αποτελεί χαρά για το προσωπικό της Υπηρεσίας μας αλλά αντιθέτως κατέληξε ως αιτία λοιδορίας των εργαζομένων της Υπηρεσίας Αποδοχής και Ταυτοποίησης, όπου εμφανίζονται ως αυλικοί και «ουρά» ενός υπουργού», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Οι υπάλληλοι τονίζουν πως «δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι θα υπάρξει βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης» και δεν ρωτήθηκαν αν συναινούν στην ανάρτηση των εικόνων τους.

Γελοιότητα και Ύβρις

Βίντεο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου έδειχνε τους υπαλλήλους να φτιαχτούν χριστουγεννιάτικες μπάλες και να στολίζουν τα γραφεία για τις εορτές.

Στο βίντεο, οι εργαζόμενοι, σε κλίμα ευφορίας, φτιάχνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο, από τα οποία δεν λείπει το πρόσωπο του αρμόδιου υπουργού, Νότη Μηταράκη.

Την ανάρτηση ντύνει μουσικά το «All I Want for Christmas Is You».

Σχετικά άρθρα