Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ωμή παραδοχή: “Παρακολουθούνται όλα τα τηλέφωνα”

Ωμή παραδοχή: “Παρακολουθούνται όλα τα τηλέφωνα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λυκουρέντζος, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

“Όλων μας τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, όταν κάποιοι θέλουν να τα παρακολουθήσουν και αυτό έχει αποδειχθεί από άλλες, ποινικές υποθέσεις” δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

“Δεν ξέρω αν και πότε και από ποιους συμβαίνει. Αναφέρομαι γενικά στις δυνατότητες της τεχνολογίας. Δεν το αποκλείω, όμως, και να συμβαίνει” συμπλήρωσε.

Φυσικά όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταγγείλει ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται από την Νέα Δημοκρατία τους κατήγγειλαν για ύποπτα παιχνίδια.

Αφορμή για την συνέντευξη ήταν οι καταγγελίες περί χρηματισμού που ερευνά η Εισαγγελεία.

“Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Να φέρει μία τροπολογία ο υπουργός Δικαιοσύνης και να υπάρχει ο κατά νόμον υπεύθυνος για όσους εκφράζονται. Το έχω πει στη Βουλή, ενώπιον του υπουργού και περιμένω να μου απαντήσει. Διότι εδώ έχει νομιμοποιηθεί ο εκβιασμός. Έρχεται ένας και πετάει μια φωτοβολίδα στην αρχή, να πεις εσύ ότι θα πας να τα βρεις με αυτόν και να αρχίσει έτσι ένα αλισβερίσι… Δυστυχώς, στη σημερινή εποχή, ο Μεγάλος Αδελφός είναι παρών” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Σχετικά άρθρα