Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ) «καταδικάζει κάθε πράξη ή ανοχή που καταπιέζει τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Ο Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ) «καταδικάζει κάθε πράξη ή ανοχή που καταπιέζει τα ανθρώπινα δικαιώματα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ελευθεροτεκτονισμός, Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ),

Με μία έντονη ανακοίνωσή του το βράδυ της Πέμπτης ο Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης δια την Ελλάδα του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου (ΑΑΣΤ), Μανώλης Γερακιός, ενημερώνει τα μέλη αυτού του Ελευθεροτεκτονικού Τάγματος των ανώτερων βαθμών (4-33) ότι, ο ΑΑΣΤ στην Ελλάδα έλαβε επιστολή-έκκληση από τον ΑΑΣΤ στην Ουρουγουάη για σθεναρή καταδίκη των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως και ειδικότερα στο Ιράν.

Ανταποκρινόμενο στην επιστολή-έκκληση, το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα «ενώνει τη φωνή του μαζί με την φωνή κάθε ελεύθερου ανθρώπου» και «καταδικάζει κάθε πράξη ή ανοχή που καταπιέζει τα ανθρώπινα δικαιώματα».

«Είθε η Τεκτονική φωνή μας να ακουσθεί σε κάθε γωνιά αυτοί του δύσμοιρου κόσμου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ύπατου Μεγάλου Ταξιάρχη και γίνεται εμφατικά η έκκληση προς τις «Πολιτικές δυνάμεις να πάρουνε θέση».

Εμμανουήλ Γερακιός

Η διοίκηση του Σκωτικού Τύπου εδρεύει στην οδό Σουρμελή 2 στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο Τεκτονικό Μέγαρο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος στη γωνία Αχαρνών και Σουρμελή και τα μέλη του συνεδριάζουν στο κτίριο που βρίσκεται στη γωνία Αχαρνών και Αβέρωφ.

Δείτε την ανακοίνωση:

Σχετικά άρθρα