Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το αποκαλυπτικό έγγραφο που την «καίει»

Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το αποκαλυπτικό έγγραφο που την «καίει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαφθορά, Δωροδοκία, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κατάρ, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Χρηματισμός,

Ένα αποκαλυπτικό έγγραφο που αφορά την πολύκροτη υπόθεση Qatar Gate και «καίει» την Εύα Καϊλή, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Το έγγραφο αφορά στην ψηφοφορία στην επιτροπή Libe του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία η Εύα Καϊλή δεν είναι μέλος, ωστόσο συμμετείχε στην διαδικασία ψήφισης.

Μάλιστα η Εύα Καϊλή ψήφισε χωρίς να είναι μέλος της συγκεκριμένης Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου, την ίδια περίοδο που έκανε και την δήλωση που την «έκαψε» πως το «Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στις Βρυξέλλες, Σαράντης Μιχαλόπουλος, οι ευρωβουλευτές της επιτροπής απόρησαν με την παρουσία της κας Καϊλή και μάλιστα διευκρίνισαν ότι ο τρόπος που κινήθηκε στον χώρο έδειχνε ότι ήθελε να περάσει απαρατήρητη καθώς καθόταν στα πίσω έδρανα.

Με το που έφτασε η διαδικασία στο τέλος, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μία παραπάνω ψήφος.

Όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν της κας Καϊλή, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα προκειμένου να μην εκτεθεί δημοσίως δήλωσε πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής αντικατέστησε τη Γερμανίδα ευρωβουλευτή, Μπριγκίτ Σίπελ, η οποία εν τέλει απέσυρε τη δική της ψήφο.

Σχετικά άρθρα