Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος για Γιάννα: Πάμπλουτοι διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των πολιτών

Βενιζέλος για Γιάννα: Πάμπλουτοι διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των πολιτών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, Ευάγγελος Βενιζέλος,

Επίθεση κατά της Γιάννας Δασκαλάκη Αγγελοπούλου εξαπέλυσε σήμερα με άρθρο του στα ΝΕΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με ένα περιγραφικότατο κείμενο προκειμένου να μην πει το όνομά της αλλά να μην έχει και κανείς την αμφιβολία ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανοίγει στην ουσία πόλεμο με την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Μιλάει για πάμπλουτους χομπίστες και λαθρέμπορους επιρροής που διασκεδάζουν στις πλάτες του ελληνικού λαού πιστεύοντας ακόμη ότι είναι το 2004.

Αναλυτικά το απόσπασμα από το άρθρο του:

“…Και καλά η αντιπολίτευση. Τι έχουν να πουν αυτοί που αφενός μεν επικρίνουν την κυβέρνηση γιατί βιάστηκε, υποτίθεται, να μιλήσει για έξοδο από το Μνημόνιο, αφετέρου, δε, νταντεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ που επαγγέλλεται ότι θα το καταργήσει μονομερώς και άμεσα μαζί με όλους τους εφαρμοστικούς νόμους;

Υπάρχει κάποιος λογικός ειρμός σε αυτή τη στάση; Προφανώς κανένας. Πρόκειται για μια γνήσια «αντισυστημική» και «αντισυμβατική» προσέγγιση που επιτρέπει σε ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες (με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) να διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των πολιτών, και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων «λαθρεμπόρων επιρροής» που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004”.

Σχετικά άρθρα